OM MEG

meg.jpg

StøylenDesign ble etablert i februar 2020 av meg Linn Amanda Støylen. Interiørdesigner og forfatter av boken "interiør- og stylingtips" hvor jeg hjelper interiørfrustrerte sjeler å finne roen med en spesifikk oppskrift på designer hjem. Min visjon er å hjelpe andre å lykkes med sine hjem, uten at det må være veldig dyrt. Ja, nordmenn generelt legger mye penger i oppussing og møbler, men ikke alle ønsker å legge for mye penger i dette. For det er ikke slik at du må eie designer vaser og annet for å skape et drømmehjem. Dersom vi kan bruke de tingene vi allerede har, men anvende dem på et annet vis vil uttrykket bli helt annerledes! Alle disse små triksene har jeg ønsket å dele gjennom en bok, hvor man kan bla seg frem til den aktuelle delen f.eks. sofabord, hvor du da får en oppskrift til hvordan du kan style det aktuelle møbelet.

Denne boken er jeg så heldig over å kunne si at brukes til undervisningsformål ved flere videregående skoler til interiørdesign linjer. Dette er noe av det mest spennende som har skjedd med bokens utvikling. I tillegg til dette er den tilgjengelig i Bokbasen, som vil si at din bokforhandler kan få tak i den.

Jeg hjelper også kunder med å fornye sine hjem gjennom hjemmebesøk, hvor jeg planlegger interiøret for kunden og etterpå handler inn og styler. Dette er noe jeg elsker å drive med, spesielt når kundene blir såå fornøyde!

Jeg elsker å kunne hjelpe med tips der jeg kan. Send meg en mail, eller DM på instagram (stoylendesign), så skal jeg prøve å hjelpe deg med ditt hjem. Om du lurer på store ting eller små ting som hvilke gardiner du burde velge er det bare å ta kontakt.