top of page

Tjenester

Som interiørdesigner vet jeg at ingen kunde er lik. Noen ønsker å gjøre om et helt rom eller etasje, mens andre kun ønsker forslag til møbler (møbelpakke). Jeg ønsker at prisen skal reflektere verdien i hva du ønsker å oppnå med tjenesten. Send meg gjerne en introduserende mail med dine behov så skal jeg komme med rett pris til deg (veil. kr 499 pr time)

Styling

Om du ønsker en lett transformasjon i stuen din, uten å måtte bytte ut møbler eller male, så kan du gå for stylingpakken. Her bestemmer du budsjettet for styling artiklene. Anbefalt budsjett er 10000 per rom for å få litt ut av tjenesten, når du først hyrer stylist. I tillegg kommer min pris på kr. 3499,- per rom.

Forslag til hele rommet

Skal du pusse opp, eller flytte inn i ny bolig? Da trenger du kanskje et helhetlig forslag som dekker både møbler, interiør, maling og konstruksjon. Dette er den mest selgende pakken da de fleste ønsker forslag til et helt rom/etasje/bolig. anbefalt budsjett avhenger veldig av rommet og hva det skal brukes til. I tillegg til min pris på kr. 7499,- per rom (kan lage pakkepris på flere rom)

Møbelpakke

En møbelpakke skal inneholde alt du trenger av møbler til rommet/boligen - minus det du ønsker å beholde fra før. Jeg ser på slitestyrke, funksjonalitet, mål og stil. Det er viktig for meg at dere får møbler som dere kan trives med i mange år fremover, samt at det lager en viss helhet i stil. Anbefalt budsjett for møbelpakke avhenger av rommet og bruk. I tillegg kommer min pris på 4499,- per rom. 

Skreddersydd pakke

Jeg utfører det meste av konsulent tjenester innenfor interiør. Ønsker du utforming av baderom, forslag til gallerivegg eller noe helt annet så ordner vi det også. Veiledende pris kr. 499,- per time

StøylenDesignStyling.png
bottom of page